Pagina de start a forumului A.N.C.A.A.N.C.A
InregistrareCautareFAQMembriGrupuriAutentificare
Raspunde la subiect Pagina 1 din 1
Poligon "A. Salceanu" - Joita
Autor Mesaj
Raspunde cu citat (quote)
Mesaj Poligon "A. Salceanu" - Joita 
Buna ziua!
Numele meu este Eugen Dima si sunt presedintele CTS Tunari. In numele meu si al colegilor mei, doresc, cu acordul dumneavoastra, sa va aducem la cunostinta existenta si serviciile ce va stau la dispozitie in cadrul complexului nostru de tir.
Poligonul "Anatolie Salceanu" este o baza de antrenament care cuprinde trei poligoane de talere(unul echipat cu nocturna, anul acesta urmeaza si celelalte doua), un poligon de glont (25m, 10 linii de tragere) iar daca planurile initiale nu vor suferi modificari, vom dispune de un poligon tip "Combat House" cu tragere pe 360 grade.
Standurile de tragere pentru talere ofera:proba olimpica Skeet, American Trap, Ball Trap, Parcurs de vanatoare, Compak.
Poligonul de glont este 100% operational, autorizat si va dispune pana la finele luni iunie a.c. de urmatoarele facilitati: - 10 linii pistol sport dotate cu monitoare LCD pentru urmarirea impactului ( acum sunt in faza de montaj), 1...5 instalatii pentru aducerea tintei, 2 tinte interactive, 15 tinte reactive (tip pop-up, sunt montate, se trage de circa 2 luni), tinte fixe tip IPSC, simulare factori de stress (lumina strobo, generator fum, instalatie de sunet puternica). Sunt permise tragerile dinamice in conditiile de siguranta impuse de instructorii nostri. Dispunem de timer-e pentru toate probele de tir dinamic. Ne dorim realizarea selectiei pentru o echipa IPSC care sa reprezinte Romania la concursurile internationale de tir dinamic, poate anul 2010 va fi primul an de existenta a unui team tricolor. Conditiile tehnice de care dispunem permit inceperea antrenamentelor de precizie sau tir dinamic.
In circa 3 luni inauguram un magazin ce va expune produse importate de firmele: Arrow (Smith&Wesson), 5.11, Glock, SigSauer, Viper Concept, Viper Spirit, etc., precum si o sala multifunctionala ce va servi pentru organizarea de cursuri si seminarii specifice.
In continuare am sa va prezint oferta noastra si conditiile de participare la programele noastre de fidelizare.

Pentru cine poseda arma, cartuse si este membru CTS Tunari, mansa de talere (25 buc) costa 25 Ron. Pentru talere AutoRabbit - 30 Ron.

Non - membru CTS: taler normal 35 Ron/mansa, Autorabbit - 40 Ron/mansa

Pentru cunoscatori: talere mini 60 si battue - 40 Ron/ mansa, externi 50 Ron/mansa

All inclusiv - legitimat CTS Tunari 65 Ron/mansa, tragatori ocazionali nelegitimati - 85 Ron/mansa
AutoRabbit - CTS = 70 Ron, nelegitimati = 90 Ron

Mini 60 si battue - 75 Ron/mansa pt legitimati, 90 ron/mansa - nelegitimati, desigur pretul include tot ce trebuie, dvs va prezentati cu un act de identitate valabil

Inchiriat LINIE de tragere pentru Non-Letale: membru CTS Tunari - 50 Ron/zi/om, nelegitimati - 50 ron/zi/om pana in luna Mai.

Pistol cu glont: Dinamic reactive : 50 Ron/ora/om - legitimati, Precizie 50 ron/ora/om + costul tintei de hartie (3 ron/buc.)- pentru legitimati

Nelegitimati:Dinamic reactive : 100 Ron/ora/om - , Precizie 100 ron/ora/om + costul tintei de hartie (3 ron/buc.)
Pentru a deveni membru al clubului nostru aveti nevoie de:
- copie C.I.
- cerere (se completeaza la sediul nostru)
- cazier judiciar
- 2 foto pasaport
- cotizatie anuala ( echiv. lei a 100 euro, curs BNR)
- cost card ( 50 Ron)
- fisa medicala tip permis arma
- examen psihologic cu mentiunea: "Apt pentru a practica tirul sportiv"

Nota: Daca detineti un permis de arma, ultimele doua puncte se
inlocuiesc cu o copie dupa permis.
Pentru toti membrii clubului se aplica reduceri ce vor fi facute publice.IMPORTANT

CTS Tunari isi rezerva dreptul de a refuza inscrierea sau exclude, in orice moment, fara explicatii si fara a avea o obligatie financiara, materiala sau morala, orice persoana declarata de conducerea clubului ca fiind indezirabila. In acest fel ne punem la adapost fata de orice individ care doreste sa foloseasca calitatea de membru CTS Tunari, in scopuri care sunt straine de activitatea noastra.

Va asteptam sa ne contactati la nr 0744530095.
In speranta ca ne vom vedea in standul de tragere (sau la IPSC Open Israel 2009...),
cu stima,
echipa CTS Tunari.

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
Raspunde cu citat (quote)
Mesaj  
Ne bucuram sa auzim ca un proiect asa ambitios este aproape de finalizare .

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Raspunde cu citat (quote)
Mesaj  
.....super initiativa Eugene, numai sa nu patim ca acum 1 an cand nu s-a tinut tragerea din nu stiu ce cauze. Te rog spune-ne cat ne costa sa venim sa ne antrenam in acest poligon interactiv cu pistoale noastre si in alte ocazii? cat este la tine glontul de 45 acp si 9x19 mm? multumesc, Alex

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Raspunde cu citat (quote)
Mesaj raspuns @ Alex 
@Alex
Sincer, nu mai stiu despre ce tragere a fost vorba, dar nu suntem neseriosi. Daca exista programari, le respectam. Daca anulam ceva, o facem numai in cazuri exceptionale.Poate atunci a fost vorba de asa ceva . Despre costuri si conditii am publicat in anunt. Recapitulez:

"Inchiriat LINIE de tragere pentru Non-Letale: membru CTS Tunari - 50 Ron/zi/om, nelegitimati - 50 ron/zi/om pana in luna Mai.

Pistol cu glont: Dinamic reactive : 50 Ron/ora/om - legitimati, Precizie 50 ron/ora/om + costul tintei de hartie (3 ron/buc.)- pentru legitimati

Nelegitimati:Dinamic reactive : 100 Ron/ora/om - , Precizie 100 ron/ora/om + costul tintei de hartie (3 ron/buc.)"

Munitia si armele (Glock 17, Vector SP 1 Sport - cal 9mm Parabellum) sunt disponibile pt inchiriat pentru membrii nostrii astfel:

- inchiriat arma: 50 ron/pistol/zi
- munitie 100 ron/50 buc.

Munitie si arma in cal. 45 nu mai detinem (problema munitiei....scumpa si rara...)
Stima, Eugen.

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
Raspunde cu citat (quote)
Mesaj  
am fost acum un an cu cristi si haiosu dar am putut trage doar cu aer comprimat, cred ca nu aveai autorizatie pt glontz
nu-i bai, eu am munitie .45 iar prietenul meu 9 mm, de la arrow
te vom vizita, eu cu un glock 21 iar prietenul meu cu un glock 17
..... am urmarit cateva filme cu tod jarett, bunicel tipul Very Happy Very Happy
ciao

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Raspunde cu citat (quote)
Mesaj  
Salut initiativa poligonului Tunari Laughing . Vreau si eu sa particip.......dar nu am tras niciodata cu pistolul Embarassed. O competitie pentru carabina se poate organiza intr-un viitor apropiat???

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Raspunde cu citat (quote)
Mesaj  
Eugen!!!

Fara sa te superi, dar cam piperate preturi! La Caesarea in Aprilie, preturile au fost mult mai ieftine! Care e diferenta??

Sorin.


_________________
Daca ai ceva personal de spus...spune!! Pe google stiu sa caut singur!
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Raspunde cu citat (quote)
Mesaj Caesarea - Israel 
Pt Sorin!

1. In poligonul Caesarea (Israel) lucrurile stau asa: vrei sa inchiriezi o arma lunga, scoti din buzunar 20 euro. Pentru munitie (5,56 - 223 Rem.) am dat 15 euro pentru 20 de cartuse. Cum am tras 60 de focuri, am platit 45 euro (aprox. 200 ron)
2. Fata de poligonul meu, instructorul in Israel este contra cost (50 euro/zi)

Observatie: In general, romanul, compara strict preturile (chiar si asa, nu observ mari diferente) fara sa tine seama de alte detalii care ajuta la formarea unei oferte si daca imi permiteti o sa le postez aici cateva, pentru ca toata lumea sa poata judeca:

A. Caesarea Israel - poligon militar, administrarea si managementul personalului este subventionat de guvern
- Joita: ma costa numai paza anual - 20.000 euro
B. Posibilitatea de a achizitiona o arma in Israel - taxe zero, productie locala (UZI, TAVOR, GALIL, JERICHO.....), costuri infime
- Joita: accize 100%, importuri, legea limiteaza accesul la o larga paleta de arme, oferta saraca...
C. Munitia in Israel - credeti ca este o problema? (IMI, rebotezata IWI, va spune ceva?)
- Joita: la mana importatorilor, pt ca drumul meu la Sadu s-a soldat cu o crunta dezamagire....
D. Personal specializat (instructori, armurieri) - doar posteaza un anunt in Israel la rubrica "oferte de munca" si urmareste raspunsurile.Trebuie sa ai spatiu in casuta de e-mail si sa dezactivezi filtrul de spam......
- Joita: legea te obliga (295) sa ai asa ceva obligatoriu (firesc) dar va intreb: cunoasteti in Romania o firma care sustine cursuri de formare a instructorilor pentru poligoane de tragere (cele de 6 luni)? Va spun eu: nu exista nici una! In aceste conditii sunt nevoit sa apelez la prieteni militari sau politisti care au acest drept, dar care vin in timpul liber, nefiind angajati permanenti (de aici si costuri mai mari, motivante pentru ca ei sa-si lase familia in weekend ca sa ma ajute pe mine...)

Ok. este mai scump ca in alte parti. Ar fi de porc sa neg asta. Dar vreau sa stie toata lumea ca nu este o afacere.Cel putin deocamdata.Daca nu se vor schimba legile, mentalitatea, sursele de aprovizionare si multe alte lucruri, tirul in Ro va ramane un hobby scump, iar cei care investesc in asta trebuie sa-si calculeze bine pierderile.
Sper sa intelegeti cat de greu este sa existam si sa nu mai fiu nevoit sa raspund la mesaje comparative sau la orice remarca ce nu este bine fundamentata, legata de preturile practicate de noi.

Cu stima,
Eugen Dima

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
Raspunde cu citat (quote)
Mesaj  
Salut Eugene!! Smile

In primul rand tin sa-ti spun ca am toata stima pt. proiectul tau si intentiile mele sunt bune.....asa ca nu te simti ofensat! Ca director de poligon ( nu patron ), in cale de instructor de arme usoare si membru IPSC, imi pare rau sa vad greutatile create de multe ori de persoane care nu au nici o tangenta cu armele.....doar niste tehnocrati ce nu se misca din birourile lor climate iarna si vara!


Citat:
In poligonul Caesarea (Israel) lucrurile stau asa: vrei sa inchiriezi o arma lunga, scoti din buzunar 20 euro. Pentru munitie (5,56 - 223 Rem.) am dat 15 euro pentru 20 de cartuse. Cum am tras 60 de focuri, am platit 45 euro (aprox. 200 ron)


Cu pretul de inchiriat e ok....Galil, Tavor, M-16, Magal sau Micro Galil! Dar la munitie??? Cred ca cineva a facut abuz Sad .....nici 5.56 SS109 ( M-4 ) nu costa atat, dat fiind ca e calibrul Nato standard! Pt. cine nu stie, cu cat linia de fabricare e mai mare cu atat pretul mai mic!
Citat:

Fata de poligonul meu, instructorul in Israel este contra cost (50 euro/zi)


Nu stiu cine ti-a spus asta.....costul unui instructor de calitate este intre 200 si 250 $ pe zi opt ore de munca!

Caesarea sau Dani Hi e un complex privat total din toate punctele de vedere!!

http://www.dani-hi.co.il/index.php?type=get_page&page_data[id]=1577&page_type=1&cookie_lang=en&the_session_id=9ecc35a94d68f778f49f473255032280

Citat:
Posibilitatea de a achizitiona o arma in Israel - taxe zero, productie locala (UZI, TAVOR, GALIL, JERICHO.....), costuri infime


Costuri exact ca alea cu care sunt vandute in toata lumea.....nici o diferenta de pret!! Pacat ca n-ai tras cu un Uzi...mult mai ieftina munitia si o placere absoluta!

Citat:
Joita: accize 100%, importuri, legea limiteaza accesul la o larga paleta de arme, oferta saraca...


Un Glock 17 tip 3 este in jur de 1000 euro...cat costa in tara??

Citat:
Munitia in Israel - credeti ca este o problema? (IMI, rebotezata IWI, va spune ceva?)


E foarte buna, dar nu mai buna decat Sellier & Bellot, Magtech sau Prvipartizan care sunt mai ieftine

Citat:
Personal specializat (instructori, armurieri) - doar posteaza un anunt in Israel la rubrica "oferte de munca" si urmareste raspunsurile.Trebuie sa ai spatiu in casuta de e-mail si sa dezactivezi filtrul de spam......


Sunt multi care au fost specializati in IDF, dar in afara armatei diploma lor nu face doi bani! Insructori civili sunt cam 1300 dintre care cam juma din ei au diploma luata moaca si nu sunt activi, un sfert care au luat diploma pe branza si ar fi gata ca cineva sa-i ia din cand in cand pe gratis in poligon la munca, iar din ce a ramas majoritatea sunt de aia cu 50 EURO la zi si ceilalti cu 200-250 $!

Citat:
- Joita: legea te obliga (295) sa ai asa ceva obligatoriu (firesc) dar va intreb: cunoasteti in Romania o firma care sustine cursuri de formare a instructorilor pentru poligoane de tragere (cele de 6 luni)? Va spun eu: nu exista nici una! In aceste conditii sunt nevoit sa apelez la prieteni militari sau politisti care au acest drept, dar care vin in timpul liber, nefiind angajati permanenti (de aici si costuri mai mari, motivante pentru ca ei sa-si lase familia in weekend ca sa ma ajute pe mine...)


Pare atat de rau Sad Cand vin in tara am sa donez eu cateva zile de antrenament Smile Smile Ma poti conecta pe PM si cu placere am sa va ajut!

Best regards...

Sorin.


_________________
Daca ai ceva personal de spus...spune!! Pe google stiu sa caut singur!
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Raspunde cu citat (quote)
Mesaj  
Oameni buni, nu mai comparati prazul cu ananasul! In Israel exista un interes politic ca cetateanul sa stie de ce parte se tine pistolul.. In Romania neo -orice ar fi-ista exista un interes politic ca cetateanul sa nu puna mana pe nici un fel de arma, ca poate se trezesc instinctele de cetatean, in locul celor de oaie... Mad

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Raspunde cu citat (quote)
Mesaj  
Cristi....o societate inarmata ( arme de foc ) e o societate educata! Exclamation Exclamation Exclamation

Sorin.


_________________
Daca ai ceva personal de spus...spune!! Pe google stiu sa caut singur!
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Raspunde cu citat (quote)
Mesaj  
sorin a scris:
Cristi....o societate inarmata ( arme de foc ) e o societate educata! Exclamation Exclamation Exclamation

Sorin.
Si crezi ca pe astia care ne conduc ii intereseaza sa fim inteligenti si educati? te uiti doar la ce au facut la invatamint si e suficient, daca o sa inceapa oamenii sa se apere singuri de agresori le este frica sa nu le vina in continuare si alte idei si asta nu face bine la ,, linistea lor" Twisted Evil

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Raspunde cu citat (quote)
Mesaj  
Doar cred ca e loc si la noi de o liga IPSC!

wdw....

Sorin.


_________________
Daca ai ceva personal de spus...spune!! Pe google stiu sa caut singur!
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Raspunde cu citat (quote)
Mesaj  
Ai dreptate Sorin, dar nu vezi cate piedici birocratice ni se pun in cale ? Imagineaza-tzi ca pentru a obtine certificatul de colectionar, mi-a luat doua luni de drumuri pe la autoritati, teancuri de acte, si mult stat pe la ushi, ca sa nu mai spun de nenumaratele tentative de a mi se pune betze in roate de genul "nu este buna hartia asta(documentul) , adu alta copie" si chestii de acest gen. Si nu cred ca sunt singurul de pe acest forum care a trecut prin toate acestea. Asa ca vezi si tu cam cum este in Romania...
Vorba lui Violiv intr-un post mai vechi "guvernantzii noshtrii nu vor ca romanii sa ajunga la performantza de a zbura musca la 300 de metrii" Smile asha ca de ce sa le dam arme shi poligoane !?! Detinerea unei arme reprezinta posibilitatea de a-ti controla propriul destin, si a nu deveni sclavul nimanui - "Free Men Own Guns, Slaves Don`t" . Si asta nu este decat un aspect al problemei...

Toate cele bune si sanatate tuturor.


_________________
"The only easy day was yesterday."
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:
Raspunde la subiect Pagina 1 din 1
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum